Sony Xperia Z4 apare În benchmarkul GeekBench 3, reconfirmând specificațiile sale: Snapdragon 810, Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Sony 864 ori
<b>Sony Xperia Z4 apare În benchmarkul GeekBench 3, reconfirmând specificațiile sale: Snapdragon 810, Lollipop</b>Cea mai nouă teorie despre Sony Xperia Z4 afirmă că telefonul de fapt nu va sosi la MWC 2015, ci ulterior, în cadrul unui eveniment separat. Până atunci, scurgerile de informații continuă, de această dată cu un benchmark GeekBench care a fost...

Cea mai nouă teorie despre Sony Xperia Z4 afirmă că telefonul de fapt nu va sosi la MWC 2015, ci ulterior, în cadrul unui eveniment separat. Până atunci, scurgerile de informații continuă, de această dată cu un benchmark GeekBench care a fost rulat pe handset.

Avem apoi rezultate ale acestui test, listate pe site-ul GeekBench, dar nu putem garanta că ele sunt asociate lui Xperia Z4 sau altui model nou Sony. E vorba despre un device cu Android 5.0.2 la bord și procesor Snapdragon 810. Qualcomm deja confirmase sosirea procesorului Qualcomm pe produse viitoare Sony, iar Xperia Z4 nu putea lipsi de pe listă.

Sony Xperia Z4 apare În benchmarkul GeekBench 3, reconfirmând specificațiile sale: Snapdragon 810, Lollipop

Același benchmark menționează și 3 GB RAM la bordul terminalului, iar noi zvonuri indică faptul că Sony ar putea avea o abordare în stil LG cu acest flagship. Astfel, ar putea exista două versiuni de Z4: una cu ecran Full HD și una Quad HD. Trebuie să recunosc că nu mă surprind datele acestui benchmark și așteptam în continuare și mai multe detalii despre camera noului venit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×