UTOK anunță Stellar Elite, telefon dual SIM cu ecran de 5 inch, căști Blaupunkt

Autor:  | Publicat în:  UTOK 878 ori
<b>UTOK anunță Stellar Elite, telefon dual SIM cu ecran de 5 inch, căști Blaupunkt</b>UTOK a anunțat astăzi telefonul Stellar Elite, lansat sub imaginea sportivei Ana Maria Brânză. Acest model dual SIM costă 899 lei, iar livrările vor începe de pe 18 februarie 2015. &nbsp; Terminalul include un ecran IPS HD de 5 inch, un procesor...

UTOK a anunțat astăzi telefonul Stellar Elite, lansat sub imaginea sportivei Ana Maria Brânză. Acest model dual SIM costă 899 lei, iar livrările vor începe de pe 18 februarie 2015.

Terminalul include un ecran IPS HD de 5 inch, un procesor quad core de 1.3 GHz și o cameră principală de 13 MP, cu captura video Full HD. în plus, acest handset aduce și 1 GB RAM, 16 GB stocare flash și Android 4.4 KitKat că OS. La pachet cu telefonul vine o pereche de căști Blaupunkt, după modelul lui Utok Fury. Munca și pasiunea sportivei Ana Maria Brânză au fost citate ca inspirație pentru acest handset.

Utok a anunțat astăzi telefonul Stellar Elite, lansat sub imaginea sportivei Ana Maria Brânză

Terminalul include un GPU Mali 400 MP2, o cameră frontală de 2 MP, conectivitate HSDPA cu viteza de download de până la 21 Mbps, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS și o baterie de 2000 mAh. Utok Stellar Elite folosește și aplicația Utok Now, care îi prelungește garanția și vine cu aplicația Seenow, ce oferă acces gratuit la seriale, emisiuni și filme gratuit timp de o lună.

în plus, primiți 100 de cărți preinstalate prin Elefant Reader și acces la 25 de milioane de melodii prin Zonga.

UTOK Stellar Elite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×