Sony Xperia Z4 primește Încă o rundă de scăpări de specificații, păstrează designul predecesorului

1.221 ori
<b>Sony Xperia Z4 primește Încă o rundă de scăpări de specificații, păstrează designul predecesorului</b>Sony Xperia Z4 nu a debutat la CES 2015, așa cum am fi crezut, deci îl așteptam la MWC 2015. între timp au ajuns pe Internet încă o serie de specificații ale acestui model și detalii despre lookul și dotările sale. &nbsp; Noul telefon flagship...

Sony Xperia Z4 nu a debutat la CES 2015, așa cum am fi crezut, deci îl așteptam la MWC 2015. între timp au ajuns pe Internet încă o serie de specificații ale acestui model și detalii despre lookul și dotările sale.

Noul telefon flagship de la Sony va continua să adopte acel design Omnibalance al predecesorilor, păstrând și rama metalică a lui Z3, dar adăugând și culori de această dată. Există zvonuri care afirmă că Z4 va sosi pe albastru, printre altele. De asemenea aflăm că acest model va avea un port microUSB specializat și rezistent la apă. știm că de obicei Sony acoperea cu capace porturile și sloturile sale pentru a le proteja de contact cu apa. Să fie acum oare portul microUSB expus?

Mai aflăm de la aceeași sursă asiatică, site-ul ePrice, că noul Sony Xperia va păstra ecranul Full HD de 5.2 inch Triluminos al lui Z3. Totuși, există prea multe zvonuri anterioare despre o trecere la rezoluția Quad HD. Aparent această versiune ar fi destinată Statelor Unite, iar cea Full HD se va vinde pe alte piețe. Să vedem și în ce măsură bateria va face față consumului ridicat al unui ecran Quad HD.

în plus, suntem tare curioși legat de camera noului venit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×