Xiaomi Mi4s se afișează Într-o serie de fotografii live; acesta este testat și În AnTuTu

1.127 ori
<b>Xiaomi Mi4s se afișează Într-o serie de fotografii live; acesta este testat și În AnTuTu</b>Deși ne așteptăm ca pe data de 15 ianuarie cei de la Xiaomi să anunțe doar un singur device, știrile sosite în ultimele zile din partea publicațiilor chineze scot la iveală două device-uri complet diferite, și anume un model Xiaomi Mi5 cu...

Deși ne așteptăm ca pe data de 15 ianuarie cei de la Xiaomi să anunțe doar un singur device, știrile sosite în ultimele zile din partea publicațiilor chineze scot la iveală două device-uri complet diferite, și anume un model Xiaomi Mi5 cu display QHD de 5.5 inch, și un altul denumit Mi4s, terminal ce va adopta un panou Full HD de 5.2 inch.

Astfel, în mai puțin de 2 zile am putea asista la o lansare dublă din partea producătorului chinez, fiind oferite atât o soluție de ultimă oră în materie de specificații hardware, dar și un model ceva mai actualizat a lui Xiaomi Mi4, flagship-ul companiei lansat anul trecut.

Xiaomi Mi4s

Ca o dovadă ce vine să confirme existența acestui model, astăzi pe web își fac apariția o serie de fotografii live, cât și câteva rezultate din cadrul testului benchmark AnTuTu în care Xiaomi Mi4s a fost testat. Din câte se pare, Mi4s va aduce un display de 5.2 inch, o carcasă ceva mai subțire comparativ cu Mi4, dar și un procesor Snapdragon 801 de 2.5 GHz.

Xiaomi Mi4s - AnTuTu

Din câte observăm, Xiaomi Mi4s obține un scor de 46.866 puncte în AnTuTu, reușind astfel să se claseze deasupra unor modele ca OnePlus One, HTC One M8, sau chiar și peste predecesorul său. Oare va lansa Xiaomi două noi terminale pe data de 15 ianuarie?

Xiaomi Mi4s

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×