Sony Xperia Z5 anunţat acum şi în varianta roz, gata de Valentine's Day

925 ori
<b>Sony Xperia Z5 anunţat acum şi în varianta roz, gata de Valentine's Day</b>Scriam săptăm&acirc;na trecută despre un teaser al celor de la Sony cu privire la o nouă varianta de culoare pentru Xperia Z5. Se pare că terminalul va fi disponibil şi pe roz, conform unui anunţ făcut de compania japoneză astăzi. &nbsp; E vorba...

Scriam săptămâna trecută despre un teaser al celor de la Sony cu privire la o nouă varianta de culoare pentru Xperia Z5. Se pare că terminalul va fi disponibil şi pe roz, conform unui anunţ făcut de compania japoneză astăzi.

E vorba despre un roz deschis, nu unul strident şi aducând puţin cu nuanţa folosită de Apple pe iPhone 6S şi 6S Plus (rose gold). În afara noului strat de "vopsea" handsetul îşi păstrează dotările, inclusiv ecranul Full HD de 5.2 inch, procesorul Snapdragon 810, cei 3 GB RAM şi camera de 23 de megapixeli, cu suport pentru captura video 4K.

Sony Xperia Z5 Roz

Varianta roz e disponibilă doar pentru Xperia Z5, în vreme ce modelele Xperia Z5 Premium şi Compact rămân la culorile standard. Ne aşteptăm ca modele cu această culoare să fie foarte populare atât de Valentine's Day luna viitoare, cât şi de 1 şi 8 martie. Preţurile ar trebui să fie neschimbate.

Sony Xperia Z5 anunţat acum şi în varianta roz, gata de Valentine's Day

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×