ZTE Nubia Z11 apare în noi randari, cu cameră duală şi design elegant

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.010 ori
<b>ZTE Nubia Z11 apare în noi randari, cu cameră duală şi design elegant</b>ZTE are &icirc;n pregătire c&acirc;teva modele din gama Nubia cel puţin interesante, printre care şi modelul Nubia Z11, pe care &icirc;l vedeţi mai jos. Terminalul ar urma să fie un succesor pentru Nubia Z9, lansat &icirc;n 2015 şi azi &icirc;i...

ZTE are în pregătire câteva modele din gama Nubia cel puţin interesante, printre care şi modelul Nubia Z11, pe care îl vedeţi mai jos. Terminalul ar urma să fie un succesor pentru Nubia Z9, lansat în 2015 şi azi îi aflăm şi dotările.

Nubia Z11 adoptă un ecran de tip FIT, care oferă iluzia unei abordări edge to edge. Handsetul vine cu o cameră duala în spate, cu blitz dual şi un scanner de amprente plasat sub ele. E interesant şi faptul că acest model include un buton Home circular în zona frontală, deşi putea foarte bine să fie şi un buton virtual.

Avem la dispoziţie un panou 2.5D pentru ecran, iar Nubia Z11 dezvăluie în aceste randari o muchie metalică lucioasă şi un panou din sticlă în spate. Sursa care a postat pe web aceste imagini susţine că terminalul va fi anunţat oficial pe 18 ianuarie şi e foarte posibil să îl vedem cu un ecran Quad HD, un procesor Snapdragon puternic la interior şi o baterie cu capacitate ridicată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×