Sony Xperia Z5 disponibil la precomandă în Hong Kong şi Singapore

1.202 ori
<b>Sony Xperia Z5 disponibil la precomandă în Hong Kong şi Singapore</b>Precomenzile pentru Sony Xperia Z5 se extind &icirc;n tot mai multe ţări, deşi terminalul mai are ceva vreme p&acirc;nă va fi livrat consumatorilor. Azi aflăm că magazinele din Hong Kong şi Singapore au &icirc;nceput să preia precomenzi pentru...

Precomenzile pentru Sony Xperia Z5 se extind în tot mai multe ţări, deşi terminalul mai are ceva vreme până va fi livrat consumatorilor. Azi aflăm că magazinele din Hong Kong şi Singapore au început să preia precomenzi pentru acest smartphone.

Retailerii din Hong Kong acceptă şi rezervări pentru Xperia Z5 Compact, se pare. Preţul pentru un Xperia Z5, atât în varianta single SIM, cât şi dual SIM este de 735 dolari în Hong Kong, în vreme ce Z5 Compact ar urma să coste 620 de dolari. Perioada de precomanda se termină pe 5 octombrie, iar livrările vor începe pe 7 octombrie. În Singapore precomenzile au început în jurul datei de 24 septembrie şi ţin până pe 11 octombrie. Acolo preţul este de 700 de dolari pentru Xperia Z5.

Sony oferă şi un un dock pentru încărcare microUSB DK52 gratuit la pachet. Vă reamintesc că Sony Xperia Z5 este actualul flagship al companiei japoneze, cu o cameră de 23 megapixeli în spate, un ecran Full HD de 5.2 inch şi un procesor Snapdragon 810 la pachet. Primim şi un sasiu rezistent la apă şi praf şi un scanner de amprente integrat lateral. Aşteptam acum şi precomenzi pentru Xperia Z5 Premium, primul telefon cu ecran 4K.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×