Motoraşul taptic de pe iPhone 6s se sincronizează cu melodiile de la sonerii şi notificări, cu un model unic de vibraţii (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.271 ori
<b>Motoraşul taptic de pe iPhone 6s se sincronizează cu melodiile de la sonerii şi notificări, cu un model unic de vibraţii (Video)</b>O să se mai vorbească mult despre funcţia 3D Touch &icirc;n următoarele luni, una dintre inovaţiile principale ale noului iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Unul dintre mecanismele asociate funcţiei 3D Touch este motoraşul taptic de la interior, cel...

O să se mai vorbească mult despre funcţia 3D Touch în următoarele luni, una dintre inovaţiile principale ale noului iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Unul dintre mecanismele asociate funcţiei 3D Touch este motoraşul taptic de la interior, cel care oferă un feedback cu vibraţii unice la acele apăsări speciale pe ecran.

Acest motoraş e motivul pentru care Apple a crescut grosimea telefoanelor faţă de modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, se pare. În clipul de mai jos putem vedea noul tip de vibraţii generate de acest motoraş taptic, în tandem cu diferite melodii de sonerii şi notificări. Sunetele sunt amplificate de acea suprafaţă din lemn şi se pare că iPhone 6s are un sunet mai jos la vibraţii şi e mai discret decât iPhone 6.

Ideea este ca doar utilizatorul să simtă acel feedback şi ca zgomotul să nu ajungă la toate persoanele din jur. Mecanismul ce generează vibraţiile are parte şi de opţiuni speciale în Setări, pentru sincronizarea cu soneriile, ceea ce vedem şi în clip. De obicei un astfel de motoraş are 2-3 tipuri de vibraţii, dar aici varietatea e crescută. Dacă mă iau după animaţiile de pe web întregul mecanism implica o serie de arcuri şi o greutate mutată dintr-o zona în alta a unui dispozitiv alungit.

Mă aştept ca acest motoraş cu atât de multe nuanţe de vibraţii să conteze şi în zona de gaming.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×