Sony Xperia Z5 ediţia specială James Bond Spectre disponibilă la precomandă de pe 16 septembrie; Iată un promo! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.299 ori
<b>Sony Xperia Z5 ediţia specială James Bond Spectre disponibilă la precomandă de pe 16 septembrie; Iată un promo! (Video)</b>Următorul film James Bond, Spectre va debuta la finalul lunii octombrie &icirc;n Marea Britanie, iar Sony Mobile profită de ocazie pentru a lansa o versiune specială a lui Xperia Z5. E vorba despre o ediţie specială James Bond Spectre, care poate fi...

Următorul film James Bond, Spectre va debuta la finalul lunii octombrie în Marea Britanie, iar Sony Mobile profită de ocazie pentru a lansa o versiune specială a lui Xperia Z5. E vorba despre o ediţie specială James Bond Spectre, care poate fi precomandata de mâine.

Acest "Bond Phone" de culoare neagră va fi vândut în exclusivitate prin Vodafone, iar operatorul va începe să ia precomenzi de pe 16 septembrie. Această ediţie specială vine cu wallpaper-uri, screensavere şi teme speciale Bond, dar şi posibilitatea de a descărca episoade exclusive dintr-un vlog al lui Moneypenny, ajutorul de încredere al lui Bond, jucat de Naomi Harris.

Precomanda unui astfel de handset înscrie automat cumpărătorul într-o tragere la sorţi, care aduce ca premiu o sesiune de test cu un Aston Martin, maşina oficială a lui James Bond. Tot cu această comandă e oferită şi o reducere de 200 de lire sterline pentru Sony Action Cam. Sony Xperia Z5 a fost anunţat la IFA 2015 la începutul acestei luni şi este un smartphone cu ecran Full HD de 5.2 inch, camera de 23 de megapixeli şi procesor Snapdragon 810.

Terminalul are în spate o maşinărie uriaşă de PR, care se va folosi şi de popularitatea filmelor Bond pentru promovare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×