Sony Xperia Z5+ apare într-o randare nouă, vine cu ecran de 5.7 inch (Zvon)

1.577 ori
<b>Sony Xperia Z5+ apare într-o randare nouă, vine cu ecran de 5.7 inch (Zvon)</b>&Icirc;ncepem prin a vă spune să priviţi cu precauţie maximă cea mai nouă scăpare de produs Sony Xperia. Aparent e vorba de o versiune mai mare de Xperia Z5, cunoscută ca Xperia Z5+ şi care e detaliată &icirc;n r&acirc;ndurile următoare. &nbsp;...

Începem prin a vă spune să priviţi cu precauţie maximă cea mai nouă scăpare de produs Sony Xperia. Aparent e vorba de o versiune mai mare de Xperia Z5, cunoscută ca Xperia Z5+ şi care e detaliată în rândurile următoare.

Avem şi o randare mai sus, dar din nou, poate fi opera unui fan Sony care se descurcă în Photoshop. Cu puţin timp în urma aflăm şi detalii (neimpresionante) despre Sony Xperia Z5 şi Z5 Compact, care ar veni cu procesoare Snapdragon 810 şi aceleaşi designuri Omnibalance. În schimb, Sony Xperia Z5+ va face trecerea la o diagonală de 5.7 inch, rezoluţie Quad HD şi procesorul Snapdragon 820.

La ultima verificare acest CPU trebuia să ajungă la producători prin decembrie, deci Xperia Z5+ ar avea şanse să apară prin ianuarie poate, eventual la CES, unde Sony a prezentat destul de des modele Xperia noi. Acelaşi Xperia Z5+ ar urma să vină cu 4 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră de 20.7 megapixeli. Încă o dată, precauţie maximă la aceste zvonuri şi la prima vedere se pare designul nu ar fi foarte schimbat faţă de actualele modele Xperia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×