Allview X2 Xtreme poate realiza fotografii la o rezoluție de 120 megapixeli!

2.556 ori
<b>Allview X2 Xtreme poate realiza fotografii la o rezoluție de 120 megapixeli!</b>La ora actuală, cel mai performant smartphone din portofoliul celor de la Allview, este modelul X2 Xtreme, un phablet &icirc;n adevăratul sens al cuv&acirc;ntului. Acest model de 6 inch oferă un panou cu rezoluție Quad HD, 3 GB memorie RAM, o cameră...

La ora actuală, cel mai performant smartphone din portofoliul celor de la Allview, este modelul X2 Xtreme, un phablet în adevăratul sens al cuvântului. Acest model de 6 inch oferă un panou cu rezoluție Quad HD, 3 GB memorie RAM, o cameră foto de 24 megapixeli și procesor octa-core Helio X10.

Deși produsul este momentan disponibil la pre-comandă (cu livrare din data de 5 septembrie), iată că astăzi aflăm mai multe detalii despre camera sa foto de 24 megapixeli ce oferă un bliț dual-led, autofocus, dar și posibilitatea de captură video la rezoluție 4K Ultra HD.

Vorbim despre funcția Super Photo, modalitate prin care camera lui X2 Xtreme poate realiza fotografi la 120 megapixeli (12608 x 9456 pixeli).  Această tehnologie stimulează fiecare pixel să aibă o dimensiune mai mare, în timp ce culorile, conturul, detaliile și contrastul rămân neschimbate.

Allview ne-a pus la dispoziție atât un clip video ce prezintă noua funcție, dar și două fotografii similare realizate la o rezoluție de 24 megapixeli, respectiv 120 megapixeli (acestea pot fi descărcate de aici). Allview X2 Xtreme costă 2.199 lei la pre-comandă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×