Sony explică de ce Xperia Z5 Premium foloseşte rezoluţia nativă 4K doar în anumite situaţii

2.243 ori
<b>Sony explică de ce Xperia Z5 Premium foloseşte rezoluţia nativă 4K doar în anumite situaţii</b>Am avut aici un material despre faptul că telefonul Sony Xperia Z5 Premium rulează &icirc;n majoritatea timpului conţinut Full HD sau HD, deşi are ecran 4K, cum a fost anunţat de Sony. Ei bine, producătorul japonez a simţit azi nevoia să explice...

Am avut aici un material despre faptul că telefonul Sony Xperia Z5 Premium rulează în majoritatea timpului conţinut Full HD sau HD, deşi are ecran 4K, cum a fost anunţat de Sony. Ei bine, producătorul japonez a simţit azi nevoia să explice ce se întâmplă cu rezoluţia nativă 4K.

Aflaţi că terminalul dispune de 8 milioane de pixeli, toţi la îndemână când e nevoie, dar interfaţa sa îi foloseşte doar când e afişat conţinut UHD. Altfel, rulează doar în Full HD. Sony a oferit o declaraţie oficială, în care afirmă că rezoluţia de bază este de 3840 x 2160 pixeli pe smartphone-ul său şi că toate conţinuturile 4K pot fi savurate la această rezoluţie.

Toate celelalte conţinuturi sunt afişate în Full HD pentru a optimiza performanta şi consumul de baterie. Putem spune că soluţia Sony e rezonabilă, deoarece bateria e mai importantă decât vanitatea de a vedea o interfaţă în 4K. Nici nu există prea multe filme şi transmisii în 4K pentru a profita de ecranul acestui telefon şi dacă există le vom "înghesui" in cantitate mica  pe stocarea acestui handset şi ramane de vazut ce fel de carduri microSD va trebui să folosim pentru o decodare optimă.

Acestea sunt subiecte mai interesante, decât căutarea nodului în papură pentru ecran...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×