SPB Traveler – softul ideal pentru turisti

Autor:  | Publicat în:  Software 1.001 ori
<b>SPB Traveler – softul ideal pentru turisti</b>SPB Software House, developerul de softuri pentru Windows Mobile a lansat SPB Traveler, o unealta indispensabila pentru persoanele care calatoresc mult. Pentru cei ce calatoresc exista o serie de situatii in care vor trebui sa isi foloseasca terminalul...

SPB Software House, developerul de softuri pentru Windows Mobile a lansat SPB Traveler, o unealta indispensabila pentru persoanele care calatoresc mult.

Pentru cei ce calatoresc exista o serie de situatii in care vor trebui sa isi foloseasca terminalul mobil pentru a iesi din impas. Turistii au probleme cu ora locala, au nevoie de un buletin meteo de calitate, de un convertor valutar si de marimi, de un ghid al orasului si de planificarea intalnirilor de afaceri daca este cazul. SPB Traveler ofera toate aceste functii, devenind indispensabil pentru orice globetrotter.

Softul va poate informa despre ora locala in 10.000 de orase din lume, oricat de mic ar fi lagul pe care doriti sa-l aflati. SPB Traveler isi va descarca cele mai noi buletine si predictii meteo pentru orasul pe care il selectati. De asemenea, softul se va updata constant, iar un buletin meteo pe 5 zile va ocupa mai putin de 1KB din traficul pe Internet al utilizatorului. Traveler ofera si informatii in legatura cu moneda folosita in tara in care calatoriti, iar utilizatorii vor avea acces si la o serie de convertoare de unitati, de la temperaturi pana la marimile hainelor.

SPB Traveler este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, germana, franceza, spaniola, rusa, ceha, olandeza si japoneza, fiind compatibil cu toate terminalele ce ruleaza Windows Mobile Pocket PC 2003, Windows Mobile 5.0 si Windows Mobile 6 Pocket PC. Puteti descarca gratuit o versiune trial (15 zile) sau cumpara softul pentru 29.95 de dolari la adresa www.spbsoftwarehouse.com.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×