SPB Traveler – softul ideal pentru turisti

1.056 ori
<b>SPB Traveler – softul ideal pentru turisti</b>SPB Software House, developerul de softuri pentru Windows Mobile a lansat SPB Traveler, o unealta indispensabila pentru persoanele care calatoresc mult. Pentru cei ce calatoresc exista o serie de situatii in care vor trebui sa isi foloseasca terminalul...

SPB Software House, developerul de softuri pentru Windows Mobile a lansat SPB Traveler, o unealta indispensabila pentru persoanele care calatoresc mult.

Pentru cei ce calatoresc exista o serie de situatii in care vor trebui sa isi foloseasca terminalul mobil pentru a iesi din impas. Turistii au probleme cu ora locala, au nevoie de un buletin meteo de calitate, de un convertor valutar si de marimi, de un ghid al orasului si de planificarea intalnirilor de afaceri daca este cazul. SPB Traveler ofera toate aceste functii, devenind indispensabil pentru orice globetrotter.

Softul va poate informa despre ora locala in 10.000 de orase din lume, oricat de mic ar fi lagul pe care doriti sa-l aflati. SPB Traveler isi va descarca cele mai noi buletine si predictii meteo pentru orasul pe care il selectati. De asemenea, softul se va updata constant, iar un buletin meteo pe 5 zile va ocupa mai putin de 1KB din traficul pe Internet al utilizatorului. Traveler ofera si informatii in legatura cu moneda folosita in tara in care calatoriti, iar utilizatorii vor avea acces si la o serie de convertoare de unitati, de la temperaturi pana la marimile hainelor.

SPB Traveler este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, germana, franceza, spaniola, rusa, ceha, olandeza si japoneza, fiind compatibil cu toate terminalele ce ruleaza Windows Mobile Pocket PC 2003, Windows Mobile 5.0 si Windows Mobile 6 Pocket PC. Puteti descarca gratuit o versiune trial (15 zile) sau cumpara softul pentru 29.95 de dolari la adresa www.spbsoftwarehouse.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×