Cel mai nou joc Riptide GP, Renegade e acum în Play Store, costă 3 dolari şi arată foarte bine

1.019 ori
<b>Cel mai nou joc Riptide GP, Renegade e acum în Play Store, costă 3 dolari şi arată foarte bine</b>Multă vreme aici la Mobilissimo am folosit jocul Riptide GP2 drept joc etalon pentru a fi testat pe smartphone-urile ajunse la review, joc ce în curând va fi înlocuit de către succesorul său, și anume Renegade. Acest titlu este disponibil de astăzi în Pla

La începutul acestei luni se lansa Riptide GP: Renegade pe Nvidia Shield, iar acum jocul de curse cu skyjeturi tunate a ajuns şi pe Android şi iOS. Îl găsiţi în Play Store, contra sumei de 3 dolari, iar din App Store îl descărcaţi tot la acelaşi preţ.

Riptide GP Renegade

Riptide GP2 a fost multă vreme joc benchmark la Mobilissimo.ro şi acum vom folosi noul titlu tot pentru testele de performanță la gaming pe terminalele mobile. Vector Unit a îmbunătăţit grafica, a renunţat la in app purchases şi a implementat un sistem comod de control. De această dată vehiculele sunt mai complexe, se pot transforma şi personaliza la nivel avansat şi aparent avem chiar şi poveste aici.

Riptide GP Renegade

Ne vom întrece în zone cu vegetaţie luxuriantă, prin cascade, ruine inundate şi sunt sigur că avem numeroase opţiuni de a personaliza aspectele grafice, ca şi la titlurile precedente de altfel. Există şi suport pentru gaming local split screen cu până la 4 gameri si evident cascadorii pe baza de rampe.. Multiplayer online e disponibil aici de asemenea şi avem şi un mod Carieră uriaş, inclusiv cu boss battles.

Evident pregatim și review cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×