Pachetul iPhone plus AT&T, judecat dupa tarife

1.188 ori
<b>Pachetul iPhone plus AT&T, judecat dupa tarife</b>Apple si AT&T au dezvaluit in sfarsit detaliile complete in legatura cu tarifele practicate in cadrul abonamentelor cu care soseste mult-asteptatul iPhone. Planurile tarifare sunt destule de simple dar variaza in functie de tarifele pentru minutele...

Apple si AT&T au dezvaluit in sfarsit detaliile complete in legatura cu tarifele practicate in cadrul abonamentelor cu care soseste mult-asteptatul iPhone.

Planurile tarifare sunt destule de simple dar variaza in functie de tarifele pentru minutele incluse. Astfel varianta minima costa 59.99 dolari si include 450 de minute, iar cea maxima costa 219.99 dolari si include 6000 de minute. Media ar fi reprezentata de varianta de 99.99 dolari, ce va oferi clientilor 1350 de minute. Pe langa aceste tarife, utilizatorii vor trebui sa cumpere terminalul, care costa minim 499 de dolari, apoi sa semneze un contract pe 2 ani cu operatorul si sa plateasca o taxa de activare de 36 de dolari.

Toate variantele de abonamente includ 200 de mesaje text, servicii visual voicemail, transfer nelimitat de date pentru email si web si convorbiri nelimitate cu alte telefoane din aceeasi retea. Clientul deja abonat la AT&T isi va putea pastra optiunile, adaugandu-le pe cele specifice ofertei iPhone pentru 20 de dolari pe luna. Va exista si un pachet "Family", care banuim ca va oferi o serie de reduceri membrilor unei familii ce poseda mai multe terminale iPhone. Dupa cumpararea telefonului, veti putea activa optiunea aleasa prin intermediul iTunes si a unui proces simplu de auto setup.

Intreg procesul de activare va incuraja cu siguranta utilizatorii sa inceapa sa foloseasca serviciile de sincronizare a contactelor, muzicii si clipurilor integrandu-se in "universul iPhone".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×