Varianta 'mini' a lui ZTE Axon 7 ar putea sosi cu display de 5.2 inch și baterie de 2705 mAh

764 ori
<b>Varianta 'mini' a lui ZTE Axon 7 ar putea sosi cu display de 5.2 inch și baterie de 2705 mAh</b>La sfârșitul acestei primăveri direct din China sosea și smartphone-ul Axon 7 - un terminal foarte arătos cu preț de 450 dolari pentru versiunea cu 4 GB memorie RAM. Există și o variantă superioară ce ne oferă 6 GB memorie RAM, iar în curând vom putea

Chiar la sfârșitul acestei primăveri, producătorul chinez ZTE ne aducea pe piață și flagship-ul Axon 7 - un model ce costă 400 dolari n versiunea cu 4 GB memorie RAM, și care este pe cale să primească o variantă mini. Viitorul terminal își prezintă astăzi câteva dintre dotările sale hardware, primul și totodată cel mai interesant detaliu fiind acela că diagonala ecranului va măsura 5.2 inch - așadar nu tocmai 'mini'.

ZTE Axon 7

La interior vom avea un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare care la nevoie va putea fi extins folosind un card microSD. ZTE Axon 7 Mini ne va oferi la pachet un senzor foto principal de 16 megapixeli, o cameră selfie de 8 megapixeli, iar ca sistem de operare vom primi în cazul de față Android 6.0 Marshmallow alături de interfața producătorului.

Se pare că vom avea și o baterie de 2705 mAh aici, unitate destul de acceptabilă pentru acest model. Ca dimensiuni, telefonul va măsura 7.8 mm în grosime și va cântări 153 grame, fiind cel mai probabil vorba în continuare despre o carcasă metalică. Și design-ul este așteptat să fie similar cu cel al lui Axon 7. Rămâne să mai aflăm data de lansare, și prețul la care varianta mini va fi comercializată. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×