Xiaomi Mi 5s ar putea primi un display de 5.5 inch și tehnologia 3D Touch

865 ori
<b>Xiaomi Mi 5s ar putea primi un display de 5.5 inch și tehnologia 3D Touch</b>Deși anterior o serie de zvonuri indicau faptul că smartphone-ul Xiaomi Mi 5s urmează a păstra diagonala de 5.15 inch regăsită și pe varianta standard, iată că acum apar informații ce susțin că producătorul chinez va opta pentru un ecran de 5.5 inch în

V-am mai prezentat anterior o serie de informații referitoare la viitorul smartphone Xiaomi numit Mi 5s - terminal ce ar urma să fie un upgrade foarte interesant pentru modelul standard ce a trecut și prin mâinile noastre la Mobilissimo. Dacă zvonurile precedente indicau faptul că telefonul urmează a beneficia în continuare de un display de 5.15 inch la fel ca varianta standard, se pare că acum diagonala ar crește la 5.5 inch.

Se va păstra rezoluția Full HD pentru acest ecran, dar vom primi în plus și tehnologia 3D Touch prin care la o apăsare mai pronunțată pe display vom beneficia de funcții extra pentru aplicații. Printre alte dotări ce vor fi regăsite la pachet se numără și prezența unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, semn că nu este vorba despre o variantă actualizată a acestui chip produs de către americani.

De asemenea, vom mai primi 6 GB memorie RAM și un scanner de amprente ultrasonic ce va utiliza tehnologia celor de la Qualcomm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×