Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro își dezvăluie câteva dintre dotările hardware prin intermediul unui leak din China

2.271 ori
<b>Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro își dezvăluie câteva dintre dotările hardware prin intermediul unui leak din China</b>Direct din China primim astăzi specificațiile complete ale smartphone-urilor Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro, terminale ce se vor lansa în cadrul unui eveniment programat pentru data de 16 octombrie. Descoperim că aceste două produse vor

UPDATE 11-09-2017: Potrivit unei postări din partea lui Evan Blass pe site-ul venturebeat.com se pare că există în ecuație și un Huawei Mate 10 Lite, produs cunoscut sub numele de cod "Alps". Pentru varianta Mate 10 Pro este asociat numele de cod "Blanc", în vreme ce Mate 10 ar fi cunoscut la nivel intern drept "Marcel". Situația de față ne cam induce în eroare și așteptăm curând o lămurire a dotărilor pe care fiecare model în parte le aduce.

Huawei Mate 10

În această primă zi de weekend din săptămână vine și un mega leak din China referitor la specificațiile hardware asociate smartphone-urilor Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro. Așa cum v-am anunțat în numeroase rânduri, debutul produselor aici menționate va avea loc pe data de 16 octombrie în cadrul unui eveniment pe care compania asiatică îl va desfășura dintr-un motiv sau altul în Germania.

Huawei Mate 10

Varianta standard din acest duo, cea numită Huawei Mate 10 se va baza pe un display obișnuit 16:9 de 5.8 inch, ecran cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Vom avea 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash și noul procesor octa-core HiSilicon Kirin 970 la interiorul telefonului. Se pare că o baterie de 4000 mAh se va afla aici și descoperim că smartphone-ul va măsura 8,23 mm în grosime.

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Pro

Majoritatea bunătăților sunt păstrate pentru Huawei Mate 10 Pro, un telefon ce aderă la trendul panourilor 18:9. Acesta va oferi un display de 5.99 inch cu rezoluție de 2880 x 1440 pixeli, procesorul Kirin 970, 6 GB RAM și variante cu 64 sau 128 GB de stocare flash din care doritorii pot alege. Mai primim și certificare IP68 și o baterie similară de 4000 mAh înghesuită la interiorul unei carcase cu grosime de 7.5 mm.

Pentru ambele modele de aici va fi oferită o cameră duală cu senzori de 20 și 12 megapixeli, modul cu certificare Leica. Deși dotările sună foarte bine, nu la fel vor suna prețurile..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×