Precomenzile înregistrate pentru Samsung Galaxy Note 8 în SUA și Coreea de Sud ar fi unele record

3.102 ori
<b>Precomenzile înregistrate pentru Samsung Galaxy Note 8 în SUA și Coreea de Sud ar fi unele record</b>O informație sosită astăzi în presa online scoate la iveală faptul că precomenzile înregistrate în SUA și Coreea de Sud pentru noul phablet Samsung Galaxy Note 8 sunt unele record. Acest terminal urmează a fi livrat către clienți începând cu data de

Fiecare lansare de flagship Samsung este urmată și de numeroasele știri referitoare la numărul uriaș de precomenzi pe care produsele le-au înregistrat. Cam asta se întâmplă și acum cu Samsung Galaxy Note 8, un handset care aparent ar fi depășit toate recordurile de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy Note.

Aflăm că în doar 24 ore de la deschiderea programului de precomandă în Coreea de Sud, au fost rezervate nici mai mult, nici mai puțin de 395.000 unități Samsung Galaxy Note 8 - asta în situația în care Note 7 a avut nevoie de 13 zile pentru a atinge cifra de 380.000 unități rezervate la precomandă. Și în SUA se pare că numărul precomenzilor este unul record, dar filiala de aici nu oferă date exacte.

Inedit este faptul că acest fenomen se întâmplă în situația în care Note 8 este cel mai scump terminal mobil Samsung actual, fiind vândut la un preț de 960 dolari pe piața din SUA. Ni se mai dezvăluie că nuanța de culoare Deep Sea Blue este una dintre cele mai populare culori pentru phablet în acest moment. 

Cei interesați de prețurile lui Galaxy Note 8 în România pot accesa articolul nostru Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×