Prototipuri ale lui Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro se afișează online în fotografii

1.912 ori
<b>Prototipuri ale lui Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro se afișează online în fotografii</b>Cu doar o zi rămasă până la evenimentul de lansare a lui Mate 10, iată că direct din China sosesc astăzi fotografii ale variantelor prototip Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro. Din materialele de aici ni se reconfirmă design-ul pe care l-am tot văzut cu

Doar o zi de așteptare ne-a rămas până la debutul seriei Mate 10 și în ciuda acestui lucru scăpările continuă în mediul online. În articolul de față puteți vedea fotografii ale variantelor prototip de Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro, terminale ce vor adopta dotări similare precum este cazul procesorului HiSilicon Kirin 970, a unei camere duale cu optică Leica în spate și a celor 4 sau 6 GB de RAM de la interior.

Huawei Mate 10 Pro

În imaginea de mai sus este reprezentat prototipul de Huawei Mate 10 Pro, varianta ce vine cu display 18:9 și scanner de amprente în spate. Se remarcă look-ul foarte glossy al panoului din spate ce ne amintește de HTC U11 și vedem totodată și setup-ul camerei duale din spate ce pe lângă bliț-ul dual-tone are și un telemetru laser pentru o focalizare mai rapidă și precisă.

Huawei Mate 10

Mai sus este afișată și varianta standard Huawei Mate 10, cea care ne va oferi un display standard cu raport 16:9, o cameră duală Leica cu deschidere f/1.6 și un scanner de amprente plasat frontal. Este genul de phablet masiv pe care unii dintre voi îl apreciază în mod special și după cum se poate vedea și acesta adoptă același look glossy și carcasă unibody.

Huawei Mate 10

Pe lângă aceste versiuni, Huawei va mai prezenta mâine și modelele Huawei Mate 10 Lite cu display 18:9, respectiv Huawei Mate 10 Porsche Edition - variantă din urmă care de curând a bifat un teaser video chiar din partea Huawei România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×