Avem aproape toate specificațiile lui Vivo X20; smartphone-ul sosește cu procesor Snapdragon 660

1.694 ori
<b>Avem aproape toate specificațiile lui Vivo X20; smartphone-ul sosește cu procesor Snapdragon 660</b>În ciuda performanțelor peste medie, nu mulți producători au ales să aducă procesorul Qualcomm Snapdragon 660 la bordul telefoanelor realizate un motiv contribuitor putând fi prețul. Vivo nu ține cont de acest aspect și ne pregătește modelul X20

Și Vivo pregătește un smartphone cu display 18:9, acesta fiind cunoscut sub numele de Vivo X20 și prezentat anterior în câteva materiale leak sau teaser. Astăzi apar pe Weibo mare parte dintre specificațiile acestui smartphone ce se va baza pe un sistem de recunoaștere facială pentru securitate. Aparent, deblocarea folosind această metodă specială se va realiza într-un timp de doar 0.1 secunde.

Vivo X20

Pachetul hardware este compus dintr-un display de 5.8 inch cu rezoluție de 2160 x 1080 pixeli și tehnologie AMOLED și din puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660. Vom primi 6 GB RAM aici, o cameră frontală de 24 megapixeli, un senzor identic în partea din spate și o baterie de 3500 mAh.

Vivo X20

Încă nu există detalii despre data lansării sau preț, dar pe baza imaginilor teaser ne-am făcut o idee cu privire la design-ul adoptat de către acest dispozitiv. În mare se va asemăna lui LG G6 și Samsung Galaxy S8, având un panou frontal cu muchii laterale înguste și bărbii de câțiva milimetrii în partea de sus, respectiv jos. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×