Specificațiile hardware pentru MeeGo 1.2 confirmate oficial

Autor:  | Publicat în:  MeeGo 1.329 ori
<b>Specificațiile hardware pentru MeeGo 1.2 confirmate oficial</b>Această săptămână a stat sub semnul Conferinței MeeGo 2010, prima de acest gen, având în vedere noutatea platformei software. Iată că în sfârșit aflăm și primele specificații minime hardware pentru OS-ul dezvoltat în colaborare de Nokia...

Această săptămână a stat sub semnul Conferinței MeeGo 2010, prima de acest gen, având în vedere noutatea platformei software. Iată că în sfârșit aflăm și primele specificații minime hardware pentru OS-ul dezvoltat în colaborare de Nokia și Intel. Prinre ele se numără un procesor ARM v7 de 600 MHz sau superior și 512MB RAM.

Evident, terminalele MeeGo vor putea folosi și un procesor x86 (Snapdragon, A4, OMAP, ST U8500), iar dotările minime includ și memorie ROM de 512 MB și conectivitate GSM/HSPA. Din păcate suportul CDMA va sosi de abia odată cu versiunea MeeGo 1.3 în octombrie 2011. Dacă aveți întrebări în legatură cu lansarea lui MeeGo, ei bine acesta va debuta în aprilie 2011.

Conform Nokia, distanța dintre lansările de versiuni MeeGo va fi de aproximativ 6 luni, cam același ciclu pe care îl are și Android de la debutul său. Din păcate nu avem și specificații hardware minime pentru ecranele primelor modele MeeGo și ne-ar fi interesat în special rezoluția, la acest capitol... poate la urmatoarea conferință?!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×