Radio la discreție pe Android, prin Winamp SHOUTcast

Autor:  | Publicat în:  Software 1.574 ori
<b>Radio la discreție pe Android, prin Winamp SHOUTcast</b>Vă informam cu câteva săptămâni în urma că Winamp există acum și în varianta pentru Android și iată că se pregătește și prima actualizare a aplicației. Aceasta va include, printre altele posibilitatea de a asculta nu mai puțin de 44.000...

Vă informam cu câteva săptămâni în urma că Winamp există acum și în varianta pentru Android și iată că se pregătește și prima actualizare a aplicației. Aceasta va include, printre altele posibilitatea de a asculta nu mai puțin de 44.000 de posturi radio SHOUTcast.

Compania Nullsoft, responsabilă cu actualizările și dezvoltarea lui Winamp s-a axat în noua versiune pe integrarea SHOUTcast. Implementarea sa nu a fost finalizată încă, dar odată ce totul va fi gata ea va funcționa excelent, oferind cele mai populare posturi radio utilizatorilor Android. Veți putea să selectați postul dorit în funcție de gen muzical sau termeni de căutare.

în plus, veți putea crea o listă cu posturi preferate, ce pot fi accesate pe viitor. O funcție utilă este și "posturi ascultate recent", care face exact ceea ce indică numele său. Winamp for Android este în fază beta și poate fi descărcat cu ajutorul acestui cod QR.

Cod Winamp

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×