iPhone 4, fotografiat În varianta albă, destinată operatorului Verizon

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.622 ori
<b>iPhone 4, fotografiat În varianta albă, destinată operatorului Verizon</b>iPhone-ul destinat operatorului Verizon și cel în varianta de culoare albă par a fi unul și același terminal, făcându-și recent apariția pe web, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Descoperit de către cei de la Covering Web,...

iPhone-ul destinat operatorului Verizon și cel în varianta de culoare albă par a fi unul și același terminal, făcându-și recent apariția pe web, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Descoperit de către cei de la Covering Web, handsetul are cele 3 caracteristici de bază, pentru a fi modelul pe care îl așteptam.

Este vorba despre slotul cartelei SIM, zona antenei cu design nou și prezența brandingului operatorului Verizon pe ecran. După cum observați, ele sunt încercuite în imaginea de mai sus. în completarea acestei imagini vine un tweet al celor de la Verizon Careers, care a confirmat faptul că noul iPhone va sosi în curand în oferta operatorului american.

Ce înseamnă acest lucru? Un nou iPhone 4, ușor upgradat, cu o antenă cu design nou și suport CDMA își va face apariția purtând logo-ul Verizon. Când exact, nu știm, dar speculațiile dau drept sigur începutul lui 2011 pentru lansare. Să însemne acest lucru că va trebui să ne așteptăm la o amânare a lui iPhone 5?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×