Specificațiile lui Nokia N9 au ajuns pe web, designul a fost modificat?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.978 ori
<b>Specificațiile lui Nokia N9 au ajuns pe web, designul a fost modificat?</b>Ultima oară când aflam informații despre Nokia N9, așa-zisul prim smartphone MeeGo al companiei finlandeze, terminalul ni se prezenta sub forma imaginii de mai jos. Ei bine, o conversație recentă pe twitter între utilizatorii @camb078 și...

Ultima oară când aflam informații despre Nokia N9, așa-zisul prim smartphone MeeGo al companiei finlandeze, terminalul ni se prezenta sub forma imaginii de mai jos (care s-a dovedit a fi Nokia E7 pana la urma). Ei bine, o conversație recentă pe twitter între utilizatorii @camb078 și @addiermedina a scos la iveală o listă de specificații a acestui telefon și câteva trăsături de design.

în primul rând, Nokia N9 nu mai arăta ca în imaginea de mai sus, iar dotările sale includ un display AMOLED de 4.2 inchi, cu o rezoluție necunoscută, o nouă baterie de 1600 mAh, 1GB ROM și 768MB RAM. Camera sa folosește un senzor de 12MP și se bazează pe tehnologie Carl Zeiss. Performanțele lui N9 sunt incredibile, afirmă aceleași surse, indicând că handsetul are o putere de procesare grafică de 190 de milioane de poligoane pe secundă.

Pentru a vă face o idee în legătură cu ce înseamnă acest număr, aflăm că PlayStation 2 procesează 66 de milioane de poligoane pe secundă, PlayStation 3 275 de milioane, iar Nintnedo Wii 100 de milioane pe secundă. Deocamdată nu avem detalii despre ce fel de procesor realizează această performanță, dar vă vom ține la curent cu evoluția zvonurilor despre N9.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×