Android Market, actualizat; vine cu o opțiune de sugestie a aplicațiilor

Autor:  | Publicat în:  Android 1.596 ori
<b>Android Market, actualizat; vine cu o opțiune de sugestie a aplicațiilor</b>Cu câteva zile în urmă și-a făcut apariția o nouă funcție într-un clip de prezentare al lui Android 2.3 Gingerbread: un tab "Related"&nbsp;/&nbsp;"Similar", pe care avem ocazia să îl vedem în acțiune mai devreme decât am fi crezut. Această...

Cu câteva zile în urmă și-a făcut apariția o nouă funcție într-un clip de prezentare al lui Android 2.3 Gingerbread: un tab "Related" "Similar", pe care avem ocazia să îl vedem în acțiune mai devreme decât am fi crezut. Această funcție a fost integrată în Android Market, care a fost recent actualizat.

Astfel, atunci când descărcați o aplicație, veți avea și un tab "Related", care vă va sugera softuri similare cu cel pe care îl doriți. Deocamdată știm că noul Android Market este vizualizat pe un Droid 2 și Nexus One, conform celor de la Engadget, dar bănuim că toate modelele de telefoane Android îl suportă deja la această oră.

în acest moment algoritmul de afișare al aplicațiilor nu este perfect, deci uneori veți găsi ce căutați de abia după o pagină de scroll, dar suntem siguri că inginerii din Mountain View vor rezolva problema în curând.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×