Specificațiile lui Samsung Galaxy Grand 3 dezvăluite de GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.345 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy Grand 3 dezvăluite de GFXBench</b>Pe lângă phablet-urile de top ale companiei sud-coreene Samsung, în portofoliul acestora se mai regăsesc și unele modele ceva mai accesibil, mai precis terminalele din gama Galaxy Grand. Astăzi, prin intermediul GFXBench avem ocazia să aruncăm o...

Pe lângă phablet-urile de top ale companiei sud-coreene Samsung, în portofoliul acestora se mai regăsesc și unele modele ceva mai accesibil, mai precis terminalele din gama Galaxy Grand. Astăzi, prin intermediul GFXBench avem ocazia să aruncăm o privire asupra specificațiilor pe care le va avea Galaxy Grand 3, device ce urmează a fi lansat în curând.

Printre dotările sale vom remarca prezența unui display HD de 5.5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Pe partea software, aflăm că Samsung Galaxy Grand 3 va aduce sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat împreună cu celebra interfață customizată TouchWiz. Rămâne de văzut când va fi lansat acest nou phablet și la ce preț va sosi în magazine.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×