Samsung lansează telefonul cu clapetă Master Dual; iată specificațiile sale

2.799 ori
<b>Samsung lansează telefonul cu clapetă Master Dual; iată specificațiile sale</b>După cum observăm în ultimul timp, producătorii de smartphone-uri au început să lanseze noi produse pe piață fără a face un anunț în prealabil pentru public, lucru ce se întâmplă și astăzi odată cu lansarea unui nou telefon Samsung de...

După cum observăm în ultimul timp, producătorii de smartphone-uri au început să lanseze noi produse pe piață fără a face un anunț în prealabil pentru public, lucru ce se întâmplă și astăzi odată cu lansarea unui nou telefon Samsung de tip flip-phone, terminal cu clapetă ce încă este la modă prin Asia.

Numele acestuia este Samsung Master Dual, iar spre deosebire de alte device-uri cu clapetă ale celor de la Samsung care aduceau dotări de top, un astfel de exemplu fiind Galaxy Golden, noul introdus oferă doar caracteristici standard pe care le putem clasa în categoria low-end.

Astfel, aflăm că Master Dual dispune de un display intern de 3 inch, un display extern de 2.2 inch, o cameră foto principală de 3 megapixeli, o cameră secundară de 1.3 megapixeli, Radio FM, GPS și un port microUSB. De asemenea, acest terminal aduce la pachet o funcție nemaintâlnită pe alte device-uri.

Mai precis, telefonul dispune de o funcție prin care se poate seta notificarea unor contacte favorite pentru cazurile în care device-ul nu este folosit pentru câteva zile, perioadă în care există posibilitatea ca utilizatorul să fi pățit ceva, funcția fiind utilă pentru bătrâni în special. Acest device este disponibil doar în Coreea de Sud la un preț de $278.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×