Specificațiile lui Samsung Galaxy Note 4 dezvăluite de o scăpare de benchmark AnTuTu

1.327 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy Note 4 dezvăluite de o scăpare de benchmark AnTuTu</b>Peste 2 săptămâni și câteva zile va fi anunțat oficial Samsung Galaxy Note 4, phabletul cel mai așteptat din acest an și un candidat la titlul de "telefonul anului". Zvonurile despre acest device au abundat, dar nu pot spune că am văzut imagini...

Peste 2 săptămâni și câteva zile va fi anunțat oficial Samsung Galaxy Note 4, phabletul cel mai așteptat din acest an și un candidat la titlul de "telefonul anului". Zvonurile despre acest device au abundat, dar nu pot spune că am văzut imagini prea clare cu el, mai ales că stylusul sau rămâne un mister. Iată că azi descoperim specificațiile acestui terminal, prin intermediul unei scăpări de benchmark.

E vorba despre faimosul AnTuTu, pe care îl folosim și noi la fiecare recenzie, de altfel. Se pare că Note 4 va rula Android 4.4.4 din start și va avea un procesor Samsung Exynos 5433 octa core, respectiv Snapdragon 805 în versiunea alternativă a handsetului. Rezoluția ecranului este de 2560 x 1440 pixeli, iar camera este una de 16 megapixeli (15.8 MP menționat în benchmark). știm din leakuri trecute că ecranul acestui phablet va avea o diagonală de 5.7 inch, ceea ce înseamnă că vom beneficia de o densitate a pixelilor de 500 ppi.

Vom mai primi și 16 GB stocare, slot microSD și probabil și o cameră frontală destul de capabilă. Samsung nu a confirmat aceste specificații, dar o va face la IFA 2014 pe 3 septembrie. Va fi interesant de văzut dacă phabletul păstrează și scannerul de amprente și senzorul cardiac de la Samsung Galaxy S5 și dacă va include și faimosul scanner de retină care apărea în zvonuri mai vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×