Protuberanța camerei foto de pe Samsung Galaxy Note 6/7 va fi de doar 0.8 mm potrivit unor noi randări

2.254 ori
<b>Protuberanța camerei foto de pe Samsung Galaxy Note 6/7 va fi de doar 0.8 mm potrivit unor noi randări</b>Pe lângă lipsa unui slot microSD, un alt detaliu negativ regăsit pe flagship-ul Samsung Galaxy Note 5 din 2015 a fost protuberanța serioasă a camerei foto. Acest lucru va fi totuși rezolvat odată cu noul succesor ce va sosi pe piață sub denumirea de Galax

În cursul anului 2015, cei de la Samsung au venit cu un design nou atât pentru seria Galaxy S, dar și pentru noul phablet din gama Galaxy Note - terminale la care am întâlnit și unele elemente neplăcute. Pe lângă lipsa unui slot microSD, aceste smartphone-uri soseau cu o protuberanță generoasă a camerei foto principale - lucru nu tocmai pe placul utilizatorilor.

Dar odată cu lansarea lui Galaxy S7 am scăpat de acest detaliu inestetic, unul care va fi eliminat și de pe Galaxy Note 6/7. Aflăm această informație prin intermediul @OnLeaks - cont ce ne prezintă o serie de randări pentru noul phablet cu display curbat în stil S7 Edge.

Ei bine, aceste materiale ne dezvăluie că protuberanța camerei foto principale va fi de doar 0.8 mm, dimensiune similară cu cea întâlnită și pe flagship-ul S7 lansat în martie (protuberanță cameră foto Note 5 - 1.7 mm). Totodată, aflăm că Note 6/7 va măsura 153 x 74.5 x 7.8 mm în grosime, fiind astfel cu 0.2 mm mai gros decât predecesorul său de anul trecut.

Leaker-ul ne mai aduce la cunoștiință și faptul că Samsung Galaxy Note 6/7 va oferi un display cu diagonală de 5.77 inch, fiind vorba cel mai probabil despre o rezoluție Quad HD aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×