șeful Samsung Electronics Mobile din Coreea devine cel mai bine plătit CEO din regiune

Autor:  | Publicat în:  Samsung 639 ori
<b>șeful Samsung Electronics Mobile din Coreea devine cel mai bine plătit CEO din regiune</b>Shin Jong-Kyun, șeful secțiunii mobile de la Samsung Electronics a fost cel mai bine plătit CEO din Coreea în prima jumătate a acestui an, conform unei publicații locale. El a încasat 11 milioane de dolari în primele 6 luni ale anului și asta în...

Shin Jong-Kyun, șeful secțiunii mobile de la Samsung Electronics a fost cel mai bine plătit CEO din Coreea în prima jumătate a acestui an, conform unei publicații locale. El a încasat 11 milioane de dolari în primele 6 luni ale anului și asta în ciuda faptului că Samsung a înregistrat vânzări mai scăzute decât se așteptau și doreau investitorii.

Pe locul 2 s-a aflat Kwon Oh-hyun CEO al segmentului Device Solutions de la Samsung, apoi un oficial al Korea Iron and Steel. Sumele grase încasate de Shin au inclus atât salariul, cât și diferite prime, bonusuri și acțiuni. E interesant de văzut că acest oficial a castigat cu 83% mai puțin im trimestrul 2 decât în primul, semn că nici mai marii săi nu au primit bine vestea cu privire la vânzările sub așteptări Samsung.

în primul trimestru Shin fusese recompensat cu diferite prime și bonusuri pentru realizările Samsung Mobile în 2013. Rețineți că aceste cifre sunt doar cele anunțate oficial, de vreme ce șeful întregului grup Samsung, Lee Kun-hee e cel mai bogat om din Coreea și nu își dezvăluie veniturile. și între timp Eric Schmidt de la Google avea un salariu de 1 dolar în postura de CEO... asta evident deoarece avea acțiuni în valoare de miliarde și salariul era o bagatelă.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×