Specificațiile lui Samsung Galaxy S8 Active sunt dezvăluite prin intermediul unor slide-uri de prezentare; aduce o baterie de 4000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.374 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy S8 Active sunt dezvăluite prin intermediul unor slide-uri de prezentare; aduce o baterie de 4000 mAh</b>O serie de slide-uri de prezentare cu iz oficial ce au fost postate astăzi pe Weibo ne dezvăluie ce dotări hardware vom primi pe smartphone-ul rugged Samsung Galaxy S8 Active. Cel mai interesant detaliu este acela că telefonul va oferi o baterie

Pe ici pe colo am avut și câteva scăpări asociate lui Samsung Galaxy S8 Active, un telefon pe care îl vom vedea lansat doar pe piața americană. Un indiciu cu privire la faptul că debutul său se apropie vine astăzi odată cu apariția unor slide-uri oficiale de prezentare în care sunt trecute majoritatea dotărilor hardware pe care le vom primi la pachet, cât și dimensiunile asociate acestui telefon de tip rugged.

Specificatii Galaxy S8 Active

Descoperim că acesta va cântări 206 grame și că va măsura 152.14 x 74.93 x 9.9 mm în grosime. Vom avea parte de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, cât și de standardul militar MIL-STD-810G ce asigură protecția telefonului la căzături, temperaturi extreme și umiditate printre altele.

Specificatii Galaxy S8 Active

La fel ca varianta standard și acesta va opta pentru un display Super AMOLED de tip Infinity Edge, cu toate că randările dezvăluie margini mult mai groase la prima vedere. Bixby se va afla la posturi și pe partea de fotografiere primim fix același setup de pe S8, adică o cameră foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie dual-pixel și deschidere f/1.7, respectiv un senzor selfie de 8 megapixeli cu autofocus. 

Specificatii Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active va mai sosi cu o baterie de 4000 mAh și aparent vom primi încărcare wireless, Bluetooth 5.1, NFC, A-GPS și Glonass. Telefonul rugged sosește pe gri sau auriu și prețul va fi similar cu cel purtat de către varianta standard Galaxy S8, sau poate chiar mai mare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×