Phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește randări detaliate; acesta ar putea fi design-ul final!

3.438 ori
<b>Phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește randări detaliate; acesta ar putea fi design-ul final!</b>Din partea leaker-ului chinez UniverseIce sosește astăzi o randare detaliată pentru phablet-ul Galaxy Note 8, imagine care ne-ar putea dezvălui design-ul final pe care terminalul îl va adopta. În mod interesant produsul nu este chiar atât de similar

Weekend-ul ne aduce și randări ale lui Samsung Galaxy Note 8, acestea fiind postate de către leaker-ul asiatic care se intitulează @UniverseIce. Acesta a postat pe Twitter o imagine detaliată a viitorului phablet și la prima vedere am putea spune că acesta va fi design-ul final pentru care sud-coreenii vor opta. La fel ca și anul trecut, Note 7 s-a dovedit a fi un model cu muchii ale ecranului mai subtil curbate în comparație cu S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 8

Asta se întâmplă și acum cu Note 8, smartphone care la ultima verificare ar avea programată o lansare pentru data de 23 august în New York, sud-coreenii optând și de această dată pentru un debut mai timpuriu cu scopul de a avea un avans pe piață în fața noilor modele iPhone.

Cât despre randarea pe care o vedeți mai sus, aceasta ne dezvăluie un look mai pătrățos. Design-ul ar trebui să acomodeze și slotul pentru stylusul S-Pen de nouă generație și parcă cel puțin în această randare acele margini de sus-jos sunt cu doar puțin mai mari în raport cu cele de pe S8.

Ar trebui să primim un display de 6.3 sau 6.4 inch în cazul de față și pe spate o cameră duală capabilă de zoom optic și captură cu efect bokeh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×