Specificaţiile lui Xiaomi Mi 5 sunt detaliate în... pauza de masă: ecran Full HD de 5.15 inch, procesor Snapdragon 820

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 720 ori
<b>Specificaţiile lui Xiaomi Mi 5 sunt detaliate în... pauza de masă: ecran Full HD de 5.15 inch, procesor Snapdragon 820</b>Azi avem o nouă scăpare legată de Xiaomi Mi 5, dar de această dată nu e vorba de o randare sau imagine hands on, ci de un fluturaş pe care sunt inscripţionate specificaţiile sale. Dacă ne luăm după toată fotografia, cineva se afla &icirc;n...

Azi avem o nouă scăpare legată de Xiaomi Mi 5, dar de această dată nu e vorba de o randare sau imagine hands on, ci de un fluturaş pe care sunt inscripţionate specificaţiile sale. Dacă ne luăm după toată fotografia, cineva se afla în pauză de masă când a primit fluturaşul.

Vă reamintesc că flagshipul debutează pe 24 februarie, adică peste fix 7 zile la Beijing. Nu putem spune că ne surprind dotările listate aici, ele potrivindu-se cu ce ştiam deja. Astfel, Xiaomi Mi 5 vine cu un ecran Full HD de 5.15 inch, plus procesorul Qualcomm Snapdragon 820, tactat la 2.15 GHz şi o cameră principală de 16 megapixeli.

Camera ar avea stabilizare optică şi focalizare laser şi e însoţită şi de o cameră Ultrapixel de 4 MP. Handsetul mai vine cu o baterie de 2910 mAh, port USB Type C şi două sloturi SIM, plus NFC. Un scanner de amprente întregeşte această listă. Terminalul ar putea avea un preţ de pornire de 300 de dolari, dar aflăm mai multe săptămâna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×