Specificaţiile lui Xiaomi Mi 5 sunt detaliate în... pauza de masă: ecran Full HD de 5.15 inch, procesor Snapdragon 820

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 734 ori
<b>Specificaţiile lui Xiaomi Mi 5 sunt detaliate în... pauza de masă: ecran Full HD de 5.15 inch, procesor Snapdragon 820</b>Azi avem o nouă scăpare legată de Xiaomi Mi 5, dar de această dată nu e vorba de o randare sau imagine hands on, ci de un fluturaş pe care sunt inscripţionate specificaţiile sale. Dacă ne luăm după toată fotografia, cineva se afla &icirc;n...

Azi avem o nouă scăpare legată de Xiaomi Mi 5, dar de această dată nu e vorba de o randare sau imagine hands on, ci de un fluturaş pe care sunt inscripţionate specificaţiile sale. Dacă ne luăm după toată fotografia, cineva se afla în pauză de masă când a primit fluturaşul.

Vă reamintesc că flagshipul debutează pe 24 februarie, adică peste fix 7 zile la Beijing. Nu putem spune că ne surprind dotările listate aici, ele potrivindu-se cu ce ştiam deja. Astfel, Xiaomi Mi 5 vine cu un ecran Full HD de 5.15 inch, plus procesorul Qualcomm Snapdragon 820, tactat la 2.15 GHz şi o cameră principală de 16 megapixeli.

Camera ar avea stabilizare optică şi focalizare laser şi e însoţită şi de o cameră Ultrapixel de 4 MP. Handsetul mai vine cu o baterie de 2910 mAh, port USB Type C şi două sloturi SIM, plus NFC. Un scanner de amprente întregeşte această listă. Terminalul ar putea avea un preţ de pornire de 300 de dolari, dar aflăm mai multe săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×