Xiaomi Redmi 4 apare în baza de date GeekBench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 625 la bord

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 732 ori
<b>Xiaomi Redmi 4 apare în baza de date GeekBench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 625 la bord</b>După lansarea lui Xiaomi Redmi Pro este rândul lui Redmi 4 să se pregătească de debut. Acest model mid-range apare astăzi în baza de date GeekBench, și astfel descoperim că la bordul său se va afla un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625

După debutul lui Redmi Pro, este vremea ca Xiaomi să pregătească lansarea unui nou smartphone din această serie, și anume modelul Redmi 4. Acesta din urmă tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark GeekBench și descoperim astfel faptul că vom primi la interior un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2.0 GHz și un chip grafic Adreno 506.

Xiaomi Redmi 4 GeekBench

Primim un modul de conectivitate LTE Cat.7 aici, 3 GB memorie RAM și Android 6.0.1 Marshmallow ca sistem de operare preinstalat din fabrică. După cum se poate remarca din imaginile afișate în cadrul acestui articol, Xiaomi Redmi 4 obține 929 puncte în cadrul testului single-core, test în cadrul căruia modelul Redmi 3 Pro obține 655 puncte cu ajutorul procesorului Snapdragon 616 pe care îl aduce la bord.

Xiaomi Redmi 5 GeekBench

În cazul testului multi-core, Xiaomi Redmi 4 ajunge la un scor de 4751 puncte, situându-se astfel chiar deasupra lui Redmi Note 3 - telefon ce sosește cu CPU Snapdragon 650. Așadar, ne așteptăm la performanțe destul de bune din partea noului terminal Redmi, lucru ce merită a fi luat în seamă ținând cont de faptul că prețul va fi cu siguranță unul accesibil, de aproximativ 150 dolari.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×