Lost in Harmony Review (iHunt X200): un joc emoţionant şi un auto runner cu soundtrack pe bază de muzică clasică excepţional remixată (Video)

1.351 ori
<b>Lost in Harmony Review (iHunt X200): un joc emoţionant şi un auto runner cu soundtrack pe bază de muzică clasică excepţional remixată (Video)</b>Lost in Harmony se număra printre jocurile pe care le-am testat &icirc;n ultima vreme, &icirc;ncerc&acirc;nd acest titlu pe telefonul iHunt X200. El a primit un unboxing aici&nbsp;şi este un device solid cu preţ de 850 de lei. C&acirc;t despre joc, el...

Lost in Harmony se număra printre jocurile pe care le-am testat în ultima vreme, încercând acest titlu pe telefonul iHunt X200. El a primit un unboxing aici şi este un device solid cu preţ de 850 de lei. Cât despre joc, el este fantastic.

Avem de-a face cu o combinaţie între un auto runner cu perspectiva inversă (alergam spre partea de jos a ecranului) şi un joc muzical, în care atingem puncte luminoase pe ecran în ton cu muzică, precum în Guitar Hero. Povestea este şi ea excelentă şi foarte tristă, cu un puşti adolescent care comunică prin SMS-uri cu prietena sa grav bolnavă. Deşi indiciile sunt vagi, bănuiesc că boala în cauză e cancer, iar dialogul lor e extrem de deprimant.

Cei doi se întâlnesc în vise, care au tematici diferite, aplicate nivelelor de joc. Suntem într-o lume în care desfăşoară un război, cu tancuri şi nucleare, într-un port în care apare un tsunami, o pădure în care ne fugăreşte un urs şi tot aşa. Pentru a evita obstacolele din calea adolescentului, care se deplasează pe skateboard cu prietena în spate va trebui să facem swipe în sus, dreapta şi stânga.

Lost in Harmony

Între timp trebuie să apăsăm pe ecran şi când apar acele itemuri luminoase, pentru a urma ritmul muzicii şi în general să ne păstrăm pe acel traseu albastru luminos. În fundal se aud opere clasice, de la simfonia a şaptea şi a cincea a lui Beethoven la Toreador, Dies Irae, Spărgătorul de Nuci, Lacul Lebedelor şi compoziţii originale precum cea a lui Wyclef Jean.

Grafica arată excelent şi există şi un level editor care se poate debloca contra cost. În plus, odată ce sunt cumpărate peste 100.000 de unităţi ale jocului (varianta deblocată full plus editor), se va mai debloca o poveste. Titlul e fantastic, plin de emoţie şi cu un soundtrack cult, meritând nota de 10 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS, iar prețul actualizat al lui iHunt X200, îl puteți afla de aici.

Review Lost in Harmony, prezentat pe iHunt X200

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×