Specificațiile oficiale ale lui LG G3 dezvăluite de un pre-eveniment de lansare pentru un operator din Coreea

1.656 ori
<b>Specificațiile oficiale ale lui LG G3 dezvăluite de un pre-eveniment de lansare pentru un operator din Coreea</b>Astăzi, în cadrul unui pre-eveniment de lansare ce a avut loc în Coreea, specificațiile oficiale ale lui LG G3 au ieșit la iveală. Din câte știm, noul flagship LG urmează a debuta oficial săptămâna viitoare pe data de 27 mai. O mare parte...

Astăzi, în cadrul unui pre-eveniment de lansare ce a avut loc în Coreea, specificațiile oficiale ale lui LG G3 au ieșit la iveală. Din câte știm, noul flagship LG urmează a debuta oficial săptămâna viitoare pe data de 27 mai. O mare parte dintre aceste specificații sunt cunoscute de ceva timp datorită numeroaselor scăpări pe web.

Astfel, LG G3 va dispune de un display Quad HD de 5.5 inch cu o densitate a pixelilor de 538 ppi, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare, NFC, LTE-A, o cameră foto de 13 megapixeli cu tehnologie OIS, o cameră secundară de 2.1 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Acest terminal va sosi pe piață în trei variante de culoare: negru, alb și auriu.

Specificațiile oficiale ale lui LG G3 dezvăluite de un pre-eveniment de lansare pentru un operator din Coreea

LG G3 va măsura 146.3 mm în lungime, 74.6 mm în lățime și 8.9 mm în grosime, dimensiuni care sunt apropiate de Samsung Galaxy S5, device ce dispune de un display de doar 5.1 inch. Așadar, la fel cum am văzut că se întâmplă în ultimul timp, se pare că producătorii nu reușesc să mai păstreze misterul cu privire la noile device-uri la care se lucrează, specificațiile și design-ul acestora fiind dezvăluite cu câteva săptămâni înainte de lansările oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×