Spice S-590, telefon de nivel mediu cu activare vocala

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.534 ori
<b>Spice S-590, telefon de nivel mediu cu activare vocala</b>Spice Mobiles a lansat in India un nou telefon ieftin, cunoscut sub numele de Spice S-590. Terminalul este unul elegant si soseste cu o camera foto cu suport pentru inregistrare video si un display de 1.8 inchi, cu o rezolutie de 128 x 116 pixeli. Printre...

Spice Mobiles a lansat in India un nou telefon ieftin, cunoscut sub numele de Spice S-590. Terminalul este unul elegant si soseste cu o camera foto cu suport pentru inregistrare video si un display de 1.8 inchi, cu o rezolutie de 128 x 116 pixeli.

Printre specificatiile handsetului se mai numara si un MP3 player, radio FM cu optiunea de inregistrare audio, functia lanterna, Mobile tracker si posibilitatea de a bloca apeluri nedorite. Spice S-590 permite utilizatorului sa programeze trimiterea unor mesaje text, iar printre dotarile sale se mai numara si o memorie care poate fi extinsa pana la 2 GB.

Interfata telefonului este una 3D, care pune la dispozitie 13 optiuni si trebuie sa aflati ca atuul principal al lui S-590 este sistemul de comanda si activare vocala, pe numele sau Popat. De asemenea, terminalul foloseste si aplicatia Nimbuzz, care tine utilizatorii logati pe toate conturile de instant messaging simultan si softul MGurujee, care informeaza utilizatorii despre examenele locale.

Sursa: Techgadgets.in

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×