Telefoanele Hyundai, ei pun "WC" in MWC 2009

Autor:  | Publicat în:  Hyundai 1.305 ori
<b>Telefoanele Hyundai, ei pun "WC" in MWC 2009</b>Daca ne este greu sa spunem care sunt cele mai promitatoare telefoane de la MWC 2009, ei bine ne este cu mult mai usor sa descoperim cele mai dezamagitoare handseturi, acestea fiind produse de catre cei de la Hyundai. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos...

Daca ne este greu sa spunem care sunt cele mai promitatoare telefoane de la MWC 2009, ei bine ne este cu mult mai usor sa descoperim cele mai dezamagitoare handseturi, acestea fiind produse de catre cei de la Hyundai. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un telefon care imita cu nerusinare un iPod si asta e doar o mica parte din designurile prost inspirate ale companiei.

Practic, avem de-a face fie cu un concept iPhone creat in urma cu 10 ani, fie cu un iPod cu iconuri editate in Photoshop pe ecran. Hyundai MB400 exista in realitate, din pacate, iar acest telefon a fost expus la MWC, spre rusinea producatorului. Tot ce stim despre handset este ca suporta playback audio si vine cu un display touchscreen cu care veti interactione prin intermediul unui stylus.

Hyundai MB910 si MB105

De parca asta nu era de ajus, va mai prezentam cateva modele de handseturi Hyundai, cu mentiunea ca aceste terminale low cost vor fi vandute in unele tari europene si in Estul Mijlociu, dar si in Asia. Hyundai MB-910 este ceasul-telefon din imagine, pe care bunicul l-ar fi adorat, iar "chestia" gen calculator de buzunar este MB-105 Chico, cu incredibilul feature ca poate stoca 50 de mesaje text.

La MWC 2010 Hyundai a promis va va descoperi din nou roata....

Sursa: i.gizmodo.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×