Spionajul industrial se poartă și în familie! 6 directori Huawei sunt arestați pentru dezvăluirea de secrete comerciale către LeEco

1.365 ori
<b>Spionajul industrial se poartă și în familie! 6 directori Huawei sunt arestați pentru dezvăluirea de secrete comerciale către LeEco</b>Huawei apare din nou astăzi menționată printre știrile din domeniul tech, dar nu pentru noi scăpări referitoare la noile sale terminale, ci pentru o situație mai delicată. Aflăm prin intermediul unor surse din China faptul că 6 directori Huawei au fost

Printre avalanșa de leak-uri referitoare la viitoarele smartphone-uri ce vor ajunge pe piață în perioada următoare avem astăzi și o știre ceva mai diferită, una ce îi implică pe cei de la Huawei.

Aparent, câteva raporturi din China (unele neconfirmate), dezvăluie faptul că 6 directori ai departamentului Consumer Business din cadrul companiei Huawei au fost arestați pe seama spionajului industrial - aceștia oferindu-le secrete comerciale celor de la LeEco. Aflăm că printre cei 6 se află și câțiva designeri de produs și faptul că Huawei nu a stabilit ce anume informații au fost comunicate de aceștia către LeEco.

Compania din urmă a reacționat la auzul acestei vești, dar susține că nu a primit informații din partea celor arestați. LeEco confirmă totuși că într-adevăr la ora actuală are loc o dispută cu Huawei pe seama încălcării unor brevet de către creatorul platformei de video sharing.

Printre acele secrete comerciale pe care directorii Huawei le-ar fi putut dezvăluit celor de la LeEco se pot număra liste cu clienți, documente de cercetare, sau poate chiar planurile unui device prototip.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×