Standarde noi la telefoanele chinezești entry-level: procesor dual-core, display de 4 inch

1.829 ori
<b>Standarde noi la telefoanele chinezești entry-level: procesor dual-core, display de 4 inch</b>Poate sunteți familiari cu telefoanele în genul celor de la Allview, P4 AllDro sau P5 AllDro. Ultimul aduce un procesor Mediatek dual-core la 1 GHz, display de 4.3 inch de tip IPS cu rezoluție 480x800 pixeli. &nbsp; în China sunt multe companii care...

Poate sunteți familiari cu telefoanele în genul celor de la Allview, P4 AllDro sau P5 AllDro. Ultimul aduce un procesor Mediatek dual-core la 1 GHz, display de 4.3 inch de tip IPS cu rezoluție 480x800 pixeli.

în China sunt multe companii care produc telefoane entry-level cu Android și un preț de achiziție redus situat în jurul a 158 - 237 dolari. Acestea au început a include procesoare dual-core și ecranul se situează la peste 4 inch. Telefoanele de tip single CPU și display sub 4 inch coboară sub 70 - 100 dolari.

China Unicom este un operator de telefonie care a reușit să aducă spre vânzare telefoane dual-core ieftine de la Huawei, ZTE, Coolpad, TCL, Hisense, K-Touch, Wanlida. Procesoarele vin de la Mediatek, cum spuneam și mai sus, sau de la Qualcomm. După ce companiile chinezești vor crește se va miza mai mult pe design, customizare la nivel de UI / interfață, recunoaștere vocală.

Ideea ar fi că se produce o schimbare, una pe care în viitorul apropiat o vom simți și în România. Telefoane dual-core ieftine vor fi din ce în ce mai multe. Sporul de performanță față de cele single core la 600 - 800 MHz sau la 1 GHz va fi substanțial, vor fi entry-level mai mult cu numele și nu prin prisma performanțelor.

Preț Allview P4 Alldro 1299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×