iPhone 5 a Înregistrat 2 milioane de precomenzi În primele 24 de ore

938 ori
<b>iPhone 5 a Înregistrat 2 milioane de precomenzi În primele 24 de ore</b>Era evident că noul smartphone Apple va stabili un nou record în domeniu. Vânzările se ridică la cote înalte. Apple a dat un comunicat de presă în care a precizat că s-au înregistrat 2 milioane de precomenzi în primele 24 de ore pentru iPhone...

Era evident că noul smartphone Apple va stabili un nou record în domeniu. Vânzările se ridică la cote înalte. Apple a dat un comunicat de presă în care a precizat că s-au înregistrat 2 milioane de precomenzi în primele 24 de ore pentru iPhone 5, care din 21 septembrie va fi disponibil în: SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Japonia, Hong Kong, Singapore, Germania, Franța.

Să vedem cum s-au comportat alte smartphone-uri ale Apple în ce privește precomenzile:

  • iPhone 4 - 600.000 de unități;
  • iPhone 4S - aprox. 1 milion unități;
  • iPhone 5 - 2 milioane unități. 

Puteți cumpăra iPhone 5 și din România prin oferta QuickMobile.ro de la 3199 lei pentru varianta de 16 GB și livrare din 28 septembrie.

iPhone 5 integrează retina display de 4 inch cu rezoluție 1136x640 pixeli, Apple A6, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare, LTE, 3G, Wi-Fi în toate standardele, cameră de 8 Megapixeli și frontală de 1.2 Megapixeli, 112 gr. și 7.6 mm grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×