Statistici din telefonia mobila chineza - milioane si miliarde...

1.152 ori
<b>Statistici din telefonia mobila chineza - milioane si miliarde...</b>China Mobile este cel mai mare operator de telefonie mobila din China, care recent a oferit publicitatii o serie de statistici referitoare la preferintele publicului, in legatura cu serviciile sale. Astfel, aflam via FierceMobile Content ca abonatii China...

China Mobile este cel mai mare operator de telefonie mobila din China, care recent a oferit publicitatii o serie de statistici referitoare la preferintele publicului, in legatura cu serviciile sale.

Astfel, aflam via FierceMobile Content ca abonatii China Mobile au trimis un total de 607.1 miliarde de SMS-uri in 2008, cu peste 100 de miliarde mai mult decat in 2007. De asemenea, numarul de abonati ai operatorului se apropie acum de 464 de milioane, in conditiile in care numarul total de abonati ai serviciilor de telefonie mobila din China este de 650 de milioane.

Clientii China Mobile au cumparat nu mai putin de 76 de milioane de melodii si le-au descarcat pe telefon in 2008, in vreme ce 41.5 milioane de abonati au platit pentru ziare digitale pe telefonul mobil. Operatorul ofera acum peste 110 publicatii periodice, disponibile pentru download. E oare posibil ca aceasta companie sa mai fie detronata de pe primul loc, la capitolul abonati ai serviciilor de telefonie?

Via: [Textually.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×