Motorola anuleaza telefonul Alexander

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.404 ori
<b>Motorola anuleaza telefonul Alexander</b>Stiam ca Motorola ar dori sa se salveze prin intermediul unor terminale promitatoare, astfel ca atunci cand Alexander si Atila si-au facut aparitia pe web, sperantele noastre au renascut. Din nefericire, handseturile au dezamagit si iata ca Alexander e...

Stiam ca Motorola ar dori sa se salveze prin intermediul unor terminale promitatoare, astfel ca atunci cand Alexander si Atila si-au facut aparitia pe web, sperantele noastre au renascut. Din nefericire, handseturile au dezamagit si iata ca Alexander e prima victima a celor de la Moto, telefonul fiind anulat.

Motorola Alexander s-a dovedit a fi un oarecare terminal Windows Mobile 6.1, cu o tastatura inghesuita, urmat la putin timp de A3100, model foarte similar, dar fara tastatura QWERTY. A3100 a debutat la CES 2009, fiind considerat "jumatate din Alexander", jumatatea proasta mai bine zis.

Adaugati acestor defecte si o interfata proasta si lipsa compatibilitatii cu Windows Mobile 6.5 si veti descoperi 2 esecuri majore marca Moto. Producatorul american a realizat probabil greseala, astfel ca a anulat lansarea lui Alexander, chiar inainte ca aceasta sa fie anuntata. Sa fie si randul lui A3100 in curand?

Via: [Mobilecrunch.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×