Steve Jobs ar fi dorit să distrugă Dropbox, dacă nu Îl putea avea

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.350 ori
<b>Steve Jobs ar fi dorit să distrugă Dropbox, dacă nu Îl putea avea</b>într-un interviu interesant acordat de CEO-ul Dropbox, Drew Houston, acesta a dezvăluit poziția lui Steve Jobs față de firma pe care Drew a fondat-o. Aparent Jobs i-ar fi spus șefului Dropbox că dacă nu putea cumpăra compania o va distruge....

într-un interviu interesant acordat de CEO-ul Dropbox, Drew Houston, acesta a dezvăluit poziția lui Steve Jobs față de firma pe care Drew a fondat-o. Aparent Jobs i-ar fi spus șefului Dropbox că dacă nu putea cumpăra compania o va distruge.

Houston îl descrie pe Jobs ca o persoană care trecea direct la subiect. Fostul CEO Apple i-ar fi spus și că s-a întors la compania din Cupertino pentru că era frustrat de faptul că o firmă care a convins clienții să plătească 7 miliarde de dolari pe an pentru a le folosi produsele avea pierdere de 1 miliard.

La acea vreme Dropbox era un startup cu aspirații mari, iar Jobs avea de gând să ucidă din fașă proiectul odată cu lansarea lui iCloud. Totuși, de această dată vizionarul cu ochelari rotunzi nu a nimerit-o, iar Dropbox se descurcă bine mersi și în ziua de azi, în vreme ce iCloud da senzația de limitare, mai ales când vine vorba de stocarea oferită.

Dacă nu aveți încă un cont de Dropbox, vă puteți crea unul chiar acum prin acest link și veți primi 500 MB de spațiu de stocare în plus, alături de cei 2 GB bonus la înregistrare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×