Steve Jobs avea În plan și un automobil iCar pentru viitor!

1.359 ori
<b>Steve Jobs avea În plan și un automobil iCar pentru viitor!</b>Planurile lui Steve Jobs nu includeau doar noi iPhone-uri, iPad-uri și un televizor, ci se pare că și un automobil. Către finalul vieții Jobs și-a arătat inspirația și în dezvoltarea noului sediu Apple în formă circulară, deci de ce nu ar fi...

Planurile lui Steve Jobs nu includeau doar noi iPhone-uri, iPad-uri și un televizor, ci se pare că și un automobil. Către finalul vieții Jobs și-a arătat inspirația și în dezvoltarea noului sediu Apple în formă circulară, deci de ce nu ar fi fost el gata să intre și în lumea automobilelor?

Cu puțin înainte să înceteze din viața Jobs afirma că a descifrat piața televizoarelor conectate la web și servicii Smart, dar nu a mai apucat să își vadă visul realizat. Același CEO Apple și-a imaginat și un vehicul, un iCar despre care a oferit detalii Mickey Drexler, CEO al J. Crew. Drexler a vorbit în cadrul conferinței Fast Company Innovation Uncensored și a afirmat că ideea unui automobil era visul lui Steve și că se estimase la momentul apariției sale că o astfel de mașină ar fi atins doar rapid o cotă de 50% din piață.

Ce știm despre acest automobil este că ar fi integrat fără probleme muzică, streaming de continuturi media și aplicații, iar Siri ar fi fost la mare preț în sistemul său de comandă. Chiar dacă Jobs nu mai este aici să ghideze Apple, ideile sale pot servi drept inspirație pentru designerii moderni și sunt sigur că măcar un concept am putea vedea în următorii ani. Ar fi interesant să știm dacă vehicului imaginat de Jobs era unul electric, pe hidrogen sau pe benzină... Voi ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×