Galaxy S III, pe cale de a fi un succes: 9 milioane de precomenzi la nivel global!

912 ori
<b>Galaxy S III, pe cale de a fi un succes: 9 milioane de precomenzi la nivel global!</b>Se pot spune multe lucruri despre Samsung Galaxy S III, dar nu și faptul că nu e promovat bine. în plus, telefonul a fost cel mai așteptat din acest an, în afară de noul iPhone și asta se vede și în numărul de precomenzi pe care le-a...

Se pot spune multe lucruri despre Samsung Galaxy S III, dar nu și faptul că nu e promovat bine. în plus, telefonul a fost cel mai așteptat din acest an, în afară de noul iPhone și asta se vede și în numărul de precomenzi pe care le-a înregistrat deja noul Galaxy S și anume 9 milioane, prin 100 de operatori la nivel global.

Informațiile vin de la o publicație coreeană, care citează un oficial Samsung, deci ar trebui să fie o cifră solidă aceasta. Sincer să fiu mă așteptam ca Galaxy S III să aibă parte de un număr mare de comenzi, dar nici chiar atât de mare. Precedesorul său, Galaxy S II a livrat 20 de milioane de unități în 10 luni, în vreme ce Galaxy S III a ajuns la aproape jumătate din suma în doar două săptămâni. Rețineți că acestea sunt precomenzi și nu livrări, deci le putem considera direct vânzări.

Se pare că Samsung are un nou hit în portofoliu și nu pot decât să îmi imaginez că va fi un 2012 cu vânzări uriașe dacă se lansează și Galaxy Note 2 în următoarele luni. Până și Apple va respecta acum Samsung mai mult cu aceste vânzări uriașe și acum e lesne de înțeles de ce Samsung a detronat Nokia drept cel mai mare producător de telefoane din lume. și mai trebuie menționat un aspect: cele 9 milioane de precomenzi nici măcar nu includ Statele Unite, unde bătălia cu Apple va fi foarte interesantă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×