Super procesorul Snapdragon 800 intră În producție in masă luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 956 ori
<b>Super procesorul Snapdragon 800 intră În producție in masă luna viitoare</b>Deși se zvonea că vom vedea cât de curând un terminal ZTE cu Snapdragon 800 la bord și chiar și un device Xiaomi, ei bine iată că mai avem de așteptat cel puțin o lună. și asta pentru că de abia luna viitoare începe producția în masă de...

Deși se zvonea că vom vedea cât de curând un terminal ZTE cu Snapdragon 800 la bord și chiar și un device Xiaomi, ei bine iată că mai avem de așteptat cel puțin o lună. și asta pentru că de abia luna viitoare începe producția în masă de procesoare de acest tip.

Chipsetul a fost prezentat oficial la CES 2013, unde există o tabletă cu această soluție de procesare, iar apoi la MWC 2013 am văzut un ZTE Grand Memo (phablet) cu același CPU la bord. Din păcate, între timp s-a lansat și Grand Memo fără acest CPU, deci acela era doar un prototip. Motive să ne declarăm încântați de acest debut?

Ei bine, procesorul quad core al finalului de an trecut era Snapdragon S4 Pro, cu GPU Adreno 320, iar același GPU era prezent și în tandem cu Snapdragon 600. De abia Snapdragon 800 face trecerea la GPU Adreno 330 și sunt tare curios să văd cum arată jocurile pe terminalele cu acest CPU la bord. Cu Nvidia Tegra 4 și Snapdragon 800 gata să ne facă vara interesantă, pot spune că e doar o chestiune de timp până vom juca titluri pe mobil măcar la nivelul grafic al unui Call of Duty puțin mai vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×