Samsung Galaxy S4 poate fi cumpărat din magazine Începând de astăzi; Debutează la AFI Cotroceni!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.126 ori
<b>Samsung Galaxy S4 poate fi cumpărat din magazine Începând de astăzi; Debutează la AFI Cotroceni!</b>A sosit și ziua cea mare, cea în care puteți intra în magazine și cumpăra un Samsung Galaxy S4, iar debutul are loc la mall-ul AFI Palace Cotroceni. Evident, există și promoții și oferte speciale. &nbsp; După cum știți deja Samsung Galaxy S4...

A sosit și ziua cea mare, cea în care puteți intra în magazine și cumpăra un Samsung Galaxy S4, iar debutul are loc la mall-ul AFI Palace Cotroceni. Evident, există și promoții și oferte speciale.

După cum știți deja Samsung Galaxy S4 a fost prezentat oficial pe 15 martie, apoi a debutat și la noi în țara săptămâna trecută în cadrul unui eveniment oficial. Retaileri precum evoMAG.ro sau eMAG.ro au început deja să aibă produsul în stoc, iar acum handsetul poate fi cumpărat și din magazinele partenere Samsung din AFI Cotroceni.

Sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 18:00 veți avea parte de promoții speciale, dacă sunteți unul dintre primii 100 de cumpărători de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni. Cuplurile prezente la eveniment se pot înscrie într-o competiție cu tema "parte din viața ta" și pot câștiga unul dintre cele 4 telefoane Samsung Galaxy S4.

în altă ordine de idei, am realizat deja un pre review la Mobilissimo.ro pentru Samsung Galaxy S4 și urmează cât de curând să publicăm și un review. Vă numărați printre cei care vor cumpăra un telefon astăzi? Timiteți-ne materiale video și foto de la fața locului, vă așteptăm pe forum!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×