Super telefonul Sony Ericsson se va numi Xperia

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.343 ori
<b>Super telefonul Sony Ericsson se va numi Xperia</b>Se pare ca Sony Ericsson a depus o cerere pentru a inregistra trademarkul asupra brandului Xperia pe 10 ianuarie, acest nume fiind folosit pentru un nou super telefon al companiei. Cererea include detalii despre terminal, cum ar fi prezenta functiilor...

Se pare ca Sony Ericsson a depus o cerere pentru a inregistra trademarkul asupra brandului Xperia pe 10 ianuarie, acest nume fiind folosit pentru un nou super telefon al companiei.

Cererea include detalii despre terminal, cum ar fi prezenta functiilor navigationale, rolul de "telecomanda" pentru PC-uri si faptul ca ruleaza prezentari multimedia. Astfel tragem concluzia ca Xperia este un super handset, desi nu avem inca o confirmare a celor de la Ericsson. Exista presupuneri, conform carora telefonul este modelul P5i pe care il asteptam deja de ceva timp.

De asemenea, este foarte posibil sa avem de-a face cu o noua gama de telefoane, in stil Walkman sau Cyber-shot, "familii" populare de telefoane cu camere si playere de exceptie. Personal, speram ca Xperia va reprezenta un nou pas in implementarea conectivitatii globale 3G si poate o evolutie a celor de la Sony Ericsson catre touchscreen si tehnologia touch. Va vom tine la curent cu evolutia misteriosului Xperia si poate vom reusi sa il vedem in cadrul 3GSM, luna viitoare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×